Све категорије

Е-маил:[емаил заштићен]

EN

Зашто нас

Ти си овде : Почетна>Зашто нас

Одличан тим, група машинских ентузијаста


Тим Бинбао машина нема запослених, овде су само ентузијасти машина. Оснивач је напустио високоплаћену инвестициону банку са љубављу према машинама и започео истраживање и развој и производњу машина за резање ролни материјала. Након више од десет година развоја, Бинбао Мацхинери је постао најпознатији произвођач висококвалитетне опреме за сечење и обраду материјала у ролни у Кини.


Тим продаје и маркетинга:

Професионални продајни тим може вам помоћи да лако пронађете прави модел који ће задовољити ваше производне потребе. Сакупили су многа знања везана за прераду папира, филма, нетканих материјала и других материјала и дали разумне предлоге према стварним потребама купаца. Добра способност енглеског језика чини комуникацију у међународној трговини јаснијом и практичнијом.

Продајни тим 1Продајни тим 2
Продајни тим 1Продајни тим 2
信 图片 _КСНУМКСПродајни тим 4
Продајни тим 3Продајни тим 4
信 图片 _КСНУМКСПродајни тим 6
Продајни тим 5Продајни тим 6


Тим за постпродају и пуштање у рад:

Њихови трагови су били широм света, а обучили су велики број оператера за купце. Нико боље од њих не познаје инсталацију, рад и отклањање грешака опреме за обраду ролни материјала.

Након продаје тим 1信 图片 _КСНУМКС
Након продаје тим 1Након продаје тим 2
Након продаје тим 3Након продаје тим 4
Након продаје тим 3Након продаје тим 4
Након продаје тим 53f4892970a91e70972c83d77727592a
Након продаје тим 5Након продаје тим 6


Тим за дизајн и истраживање и развој:

Наш главни машински дизајнер ради у индустрији машина за паковање и штампање од када је дипломирао машинство на познатом универзитету у Кини. Дизајнерски тим на челу са њим континуирано оптимизује механизам машине, побољшава радну брзину и побољшава безбедносну заштиту. Истовремено, како би задовољили различите прилагођене потребе, пажљиво слушају потребе купаца и пружају им разумна решења.

Десигн КСНУМКСДесигн КСНУМКС
Десигн КСНУМКСДесигн КСНУМКС
Опрема и технологија обраде


Као произвођач опреме за претварање материјала у облику мреже велике брзине, Бинбао Мацхинери Цо., Лтд. сваке године ажурира софистициранију опрему за машинску обраду и инструменте за тестирање како би произвела висококвалитетне машине са стабилним перформансама и дуготрајном издржљивошћу. Ова опрема обезбеђује прецизност сваког дела на машини тако да можемо да производимо машине које испуњавају наше високе стандарде.


ЦНЦ машина:

ЦНЦ (компјутеризовани нумерички центар) обрадни центри се контролишу компјутерским програмирањем. У поређењу са обичним машинама за машинску обраду, има већу тачност обраде и може да изврши вишекоординатно повезивање са деловима машина сложених облика. Купили смо и обновили 8 високо прецизних ЦНЦ обрадних центара један за другим у протеклих 10 година, посебно за обраду металних делова као што су сечење зидних панела, бушење и жлебовање за нашу машину за премотавање резача и машине за сечење листова.

ЦНЦ-1ЦНЦ-2
ЦНЦ-1ЦНЦ-2
ЦНЦ-3ЦНЦ-4
ЦНЦ-3ЦНЦ-4


Машина за тестирање равнотеже:

Било да се ради о машини за обраду ваљака или машини за премотавање, ролне су веома важни делови наших машина, као што су ваљци за банане, алуминијумски водећи ваљци, гумени ваљци, итд. У процесу рада машине велике брзине, ако се перформансе динамичке равнотеже ових ваљци нису на нивоу стандарда, онда ће узроковати да ваљци производе таласе линеарне ротације увијања. То доводи до оштећења ваљака, а уз то ће изазвати и претерани замор и оштећење лежајева. Због тога проверавамо динамичку равнотежу свих ваљака и подешавамо динамичку равнотежу.

Машина за тестирање равнотеже 1Машина за тестирање равнотеже 2
Машина за тестирање равнотеже 1Машина за тестирање равнотеже 2
Машина за тестирање равнотеже 3Завршите тестирање ваљака машине за резање 4
Машина за тестирање равнотеже 3Завршите тестирање ваљака машине за сечење


Површинска обрада делова:

Да бисмо побољшали перформансе површине механичких делова, обично их поцинкујемо, хромирамо и другу површинску обраду, како бисмо повећали површинску тврдоћу делова, отпорност на корозију и друга својства.

镀锌镀铬


表面处理


Третман прскањем пластике:

Сви зидни панели и поклопци наших машина су еколошки прихватљива пластика прскана. У поређењу са уобичајеним третманом за фарбање спрејом, метална површина пластичне обраде прскањем има већу адхезију, отпорност на ватру, издржљивију и лепшу у исто време. Истовремено, бирамо висококвалитетне материјале за заштиту животне средине, који не само да могу учинити површину машине бољом, већ и заштитити наш глобални дом.
Саморазвијени контролни систем


Пре седам година почели смо да формирамо сопствени тим за развој система управљања машинама. У то време се то сматрало немогућим. Процес развоја је био болан и напоран, али саморазвијени контролни систем постао је кључна предност и конкурентност Хамабо Мацхинери-ја. Схватили смо да системи које пружају провајдери трећих страна не могу да задовоље наше индивидуалне потребе, а не могу да обезбеде благовремено и стабилно одржавање система за наше клијенте.


У погледу управљања системом, имамо следеће предности.

1. Даљински надзор за лако одржавање и проналажење проблема

2. Задовољите различите прилагођене потребе купаца, наши системски инжењери могу да напишу контролне програме за прилагођене функције.

3.Стабле постпродајна услуга. Пошто поседујемо сва права интелектуалне својине контролног система, можемо да обезбедимо доживотну услугу контролног система за машине наших купаца. На пример, ремонт, надоградња итд.

4. Прикупили смо велику количину података о карактеристикама материјала, што нашу контролу напетости чини веома добром за различите врсте материјала, различите дебљине и различите карактеристике.

0.10.2
0.40.3
Најбољи одговор: Повратне информације од корисника


СЦТ У ЊЕМАЧКОЈ ФАБРИКА КЛИЈЕНАТА

СЦТ У ЊЕМАЧКОЈ ФАБРИКА КЛИЈЕНАТА

СЦТ У ИРАНУ

СЦТ У ИРАНУ

信 图片 _КСНУМКС

СЛД НА ЕВРОПСКОМ

СЛА СЛИТЕР РЕВИНДЕР

СЛА СЛИТЕР РЕВИНДЕР

СЛБ У ИНДОНЕЗИЈИ

СЛБ У ИНДОНЕЗИЈИ

СЛБ МОДЕЛ

СЛБ МОДЕЛ

СЛБ СЛИТЕР МАЦХИНЕ

СЛБ СЛИТЕР МАЦХИНЕ

СЛД У ПАКИСТАНУ

СЛД У ПАКИСТАНУ

СЛД МОДЕЛ

СЛД МОДЕЛ

信 图片 _КСНУМКС

SLA IN PAKISTAN

СЛБ

СЛБ

СЛД

СЛД

->