Све категорије

Е-маил:[емаил заштићен]

EN

Ти си овде : Почетна>Proizvodi>Машина за резање пластичног филма

Kontaktirajte nas

Мобилни: 86 18858786298

Е-маил: [емаил заштићен]

ВхатсАпп:86 18858786298

Додајте: Парк индустрије машина Ванкуан Б17-8, град Ванкуан, округ Пингианг, град Вензхоу, провинција Зхејианг

Грејање Трансфер ПЕТ филм Ролл Слиттер Ревиндер машина

Машина за премотавање СЛЦ серије намењена је сечењу флексибилног материјала за паковање од ролни велике ширине до ролни уске ширине које се могу убацити у аутоматску машину за паковање, машину за формирање кеса. Има савршене перформансе премотавања ламиниране фолије, пластичне фолије (бопп опп пет пе пвц), папирних ролни, папира за налепнице и тако даље.

  • Opis
  • Параметар
  • Применљиво
  • Обилазак фабрике купаца
  • ФАК

The SLC series model slitter rewinder machine is designed to convert various plastic film,lamintor,special paper,self adhesive sticker paper roll into narrow width rolls for flexible packaging industry,paper converting industry and paper printing packaging industry. It always appears at the same time with the laminating machine,coating machine,rotogravure printing machine and the solvent-less laminating machine in the plastic film printing,packaging material rolls manufacturer factories. It was equipped with international brand electric control parts and reasonable mechanical structure.

funkcija:
1. Стабилна брзина рада машине за премотавање резача серије СЛЦ је 500 до 600 метара у минути.
2. Сиеменс ПЛЦ контролише систем рада машине.
3. Укупно четири сета серво мотора инсталираних у машини. Јединица за одмотавање независна од напетости коју контролише серво мотор. Две осовине за премотавање такође покрећу два независна серво мотора који обезбеђују бољу контролу напетости при премотавању и постижу бољи квалитет ролни за премотавање.
4. Систем утовара матичне ролне усваја пнеуматску осовину без стезних глава. Систем за истовар има уређај за потискивање за истовар ролни готовог материјала до куполе. Машином је лако управљати само једна особа.
5.Машина има два типа јединице за резање, ножеве за бријање и кружне ножеве за различите ролне материјала. Они су опциони. Такође можете имати обоје у једној машини.
6. Осовина за премотавање машине усваја мултифункционалну и пнеуматску осовину високе прецизности, која има боље перформансе контроле напетости премотавања.
7.Опремљен је столом за спајање. Оператер може погодно повезати материјалну мрежу.

1PET Film Roll Slitter Machine2Heat Transfer Film Roll Slitting Rewinding Machine
PET Film Roll Slitter Machine
Heat Transfer Film Roll Slitting Rewinding Machine
3 Finished Slitting Rewinding PET Rolls4 Roll Slitter Rewinder Machine With Web Guider
Finished Slitting Rewinding PET RollsRoll Slitter Rewinder Machine With Web Guide
5Web Edge Guider System Sensor6Friction Rewinding Shaft In Slitter Rewinder Machine
Web Edge Guider System SensorFriction Rewinding Shaft In Slitter Rewinder Machine
细节-1细节-2
Веб Гуидер Цонтроллер Тајванског брендаСензор детектора веб ивице и линије за штампање
细节-3细节-4
Пнеуматски одмотач са серво моторомСплицер Табле
细节-5细节-6
Аутоматски потискивач за истоварОсовина за премотавање пнеуматског трења
细节-7细节-8
Готови ролни у куполиНожеви за резање жљебова и бритве


Које материјале се користе СЛЦ машине за сечење и премотавање?


Машина за премотавање СЛЦ модела је дизајнирана од стране Бинбао машинерије. Углавном се користи за претварање штампаних, ламинираних пластичних фолија у ролне прилагођене ширине у индустрији флексибилног паковања, као што су ПЕТ, ОПП, ЦПП, ПЕ, ПС, ПВЦ, БОПП, ламинирани филмски материјал, самолепљиве етикете и тако даље. Ове пластичне фолије или ламиниране филмске ролне се нашироко користе за прављење разних врста етикета или паковања шећера, соли, чаја, марамица, млека у праху, медицине, хране, паковања слаткиша, ПВЦ скупљајућа фолија за етикете са водом, етикета за флаше за пиће, БОПП ламинирана филм ролна за кесицу за храну.

The application of thermal pet film

插图-1Пластиц Снацк Пацкагинг Филм Роллс插图-2 Ролл пластичне фолије ПЕТ за паковање чипса
Ролне пластичне фолије за паковање грицкалица ПЕТ ролна пластичне фолије за паковање чипса
插图-3 Ватер Боттле Лабел Филм Ролл插图-4 Ламинирани БОПП филм у ролни за кесицу за храну
 Рола филма за етикете за флашу воде Ламиниране БОПП филмске ролне за врећице за хрануКоје су разлике и предности машине за резање и премотавање филмских ролни модела СЛЦ у поређењу са машином за сечење и премотавање папира?


Модел серије СЛЦ је специјално развијен за индустрију флексибилног паковања и етикета у складу са карактеристикама БОПП, ПВЦ, ПЕТ, ОПП, ПЕ, ламинираних фолија и ролни материјала од фолије. Филмови су тањи од ролни папира. За ролну истог пречника, дужина ролне филма је много већа од дужине ролне папира. Да би се повећала брзина сечења, брзина премотача СЛЦ модела може бити до 600 метара у минути. систем је другачији. Машина модела СЛЦ серије користи равну оштрицу за резање материјала, али машина за премотавање ролне папира усваја округло сечиво. Осовине за премотавање су различите. Ролне пластичне фолије треба премотати у фрикционо вратило са клизећим куглицама. Ова врста осовине може боље и одвојено контролисати напетост ролни за премотавање. У индустрији флексибилног паковања, ове филмске ролне се обично штампају са логотипом и шарама. Дакле, машина модела серије СЛЦ усваја систем веб водича сензора фотоћелија. Поред ових аспеката, положај ваљака машине за резање и премотавање модела СЛЦ, угао путање увлачења су много разлика у поређењу са онима код машине за резање ролни папира.

插图-5 Флат Разор БладеФлат Разор Бладе

插图-6 Сензор фотоћелије за веб водич插图-7 Фрицтион Схафт Фор Ревиндинг
Сензор фотоћелије за веб водичФрикционо вратило за премотавањеШта је осовина диференцијалног трења? Зашто осовина диференцијалног трења може осигурати квалитет премотавања?


Разлике у дебљини материјала и напетости намотаја често настају приликом премотавања фолија, ламината, пластике и других материјала. Приликом премотавања мањих ролни на истој осовини за премотавање ове варијације могу довести до различитих дужина и напетости. Након само неколико ротација, средиште неких малих ролни може бити превише затегнуто, док су друге лабавије, што квалитет крајњег производа чини неприхватљивим.
Фрикционо вратило са диференцијалним премотавањем превазилази ове проблеме тако што одржава одговарајућу напетост на свим ролни током операције намотавања. Ово осигурава да се мрежни материјал не савија, растеже или цепа и да су ролне равномерно намотане. Да би се извршила константна функција „диференцијала клизања“, потребно је да се средишња осовина окреће већом брзином од диференцијалних фрикционих прстенова. Од свих језгара се захтева да непрекидно клизе, међутим, неке ће клизити више од других како би одржале исту напетост. Контрола клизања и напетости мреже се постиже променом довода ваздуха у средишњу осовину, тако да мора бити доступан константан довод ваздуха, идеално између 20 и 60 пси (1 – 4 бара). Како се величина ролне повећава током процеса намотавања, брзина диференцијалног вратила треба да се смањи да би се одржала иста брзина прекорачења.
Фрикциони прстенови су доступни у веома широком спектру пречника од пречника 50 мм до пречника преко 400 мм. Унутрашњи пречник фрикционих прстенова зависи од пречника осовине коју тренутно користите, а у већини случајева можемо испоручити прстенове који одговарају вашој постојећој осовини.

插图-8 Фрицтион Рингс插图-9 Структура осовине диференцијала трења
 Фрикциони прстенови Структура осовине диференцијалног трења


Који материјал се сече кружним ножем? Који материјал се сече ножем за бријање?


Коју врсту ножа за сечење користити зависи од дебљине материјала. Ако је материјал фолија, ламинирана пластична фолија, штампана флексибилна фолија дебљине мање од 20 микрона, обично усвајамо оштрицу као нож за резање. Нож кружног сечива се користи за резање ламинираног папира, општег папира, папира за премазивање, самолепљиве етикете папир и тако даље материјал.


Колико мотора има машина за премотавање сечења серије СЛЦ?


У моделној машини постоје четири мотора. Два мотора се користе за појединачно премотавање две осовине. Додавање мрежног материјала покреће један мотор. Четврти мотор контролише напетост одмотавања матичне ролне.

插图-10 Мотор Фор Унвиндер插图-11 Фрекуенци Инвертерс
 Мотор за одмотавањеПретварачи фреквенције


Како истоварити готове ролне из осовина за премотавање?


Због ових фрикционих прстенова могу се засебно котрљати у осовинама, готове ролне се тешко истоварују. Да бисмо уштедели рад оператера, дизајнирали смо потискивач у машини модела СЛЦ. Може аутоматски гурнути готове ролне на полицу. Оператери могу да пакују готову ролну у полицу током рада машине.

插图-12 Пусхер за истовар插图-13 Завршени ролни на полици
Пусхер за истовар
Готове ролне на полици


Да ли машина СЛЦ модела има опрему за спајање?


Да има. Опрема за спајање укључује два штапа и платформу. Штапови се контролишу помоћу цилиндра да би урезали мрежни материјал на платформи, а затим оператери могу лако да повежу нову ролну са мрежним материјалом у машини.

插图-14 Опрема за спајање图-15 Платформа за спајање
 Опрема за спајање Платформа за спајање


Може ли машина СЛЦ модела аутоматски да се заустави када заврши са премотавањем мерача подешавања?


Машина модела СЛЦ коју контролише Сиеменс ПЛЦ са интелигентним програмским системом. Машина може аутоматски да броји премотавање и зауставља се у складу са подешавањем мерача на екрану осетљивом на додир.

插图-16 Додирни екран интеракције човека и машинеЕкран осетљив на додир интеракције човека и машине


Који тип сензора веб водича користи СЛЦ модел?


Зависи од ваших материјалних карактеристика. Ако је материјал одштампани филм, предлажемо да сензор усвоји ЦЦД сензор фотоћелије који може да открије ивицу и линију штампања. Прозирни филмски материјал треба да користи инфрацрвени сензор. Ултразвучни сензор се може користити за друге материјале, као што су празан папир, фолија, ламинирани материјал и тако даље.

插图-17 Веб Гуидер Сенсор插图-18 Веб Гуидер Цонтроллер Панел
Сензор веб водича
Контролна табла Веб Гуидер

Име модела

СЛЦ-серија

Ширина матичне ролне (макс.)

КСНУМКС-КСНУМКСмм

Пречник матичне роле (макс.)

800 мм (1000 мм, 1400 мм опционо)

Капацитет тежине матичне роле

КСНУМКСкг

Пречник премотавања ролни (макс.)

КСНУМКСмм

Ширина премотавања ролни (мин)

КСНУМКСмм

Величина језгра

3/6 инча (доступно прилагођавање)

Опсег дебљине

12-150 микрона

Тачност резања

± КСНУМКСмм

Убрзати

600м / минут

Случај-1: Роле залиха етикета за воду и пиће у боцама
Многи потрошачки производи захтевају налепнице на филму, као што су флаширана вода и разни напици. За производњу филмских етикета потребне су машине за дување филма, машине за штампу, машине за ламинирање, машине за резање и друга опрема. Произвођач филмске етикете мора пресецати одштампани филмски колут на ширину коју захтева купац.

Случај-2: Роле са самолепљивим папирним етикетама, ролне са налепницама
Самолепљиве етикете се широко користе у нашем животу, као што су етикете црвеног вина, етикете са ценама супермаркета, етикете за негу коже и тако даље. Ширина машине за самолепљивање премаза обично прелази 900 мм. Стога произвођач самољепљивих производа мора велике колутове исећи на мале. Будући да машина за изрезивање ширине и машина за штампу самолепљивих етикета не прелазе 500 мм. Дакле, ролну папира на машину за премотавање у малим ролнама користите за претварање јумбо ролне да бисте прилагодили ролне ширине.

Случај-3: Ламинирани филмски колутови за прављење хране и медицинске торбице
Да би се побољшао ефекат заптивања и очувања, многе врећице за паковање хране и лекова користе композитне материјале, као што су алуминијумска фолија и филмски композитни материјали, и папир и филмски композитни материјали. Перформансе композитних материјала биће боље. Међутим, композитни материјали обично имају неуједначену дебљину. Стога ће композитни флексибилни материјали за паковање користити машину за резање осовине за трење клизних прстенова за резање ваљака сировина.

应用 1-1 副本
应用 1-2 副本

应用 2-1 副本

应用 2-2 副本
应用 3-1 副本
应用 3-2 副本
应用 3-3 副本

Case One-PET Heating Transfer Film Manufacturer

On August 18, we visited a heat transfer film manufacturer. The company is located in Dongguan City, Guangdong Province. This is a manufacturer of thermal transfer film and paper products with a history of more than 20 years. This time, we came to visit one of their brand new workshops. In this workshop, they have arranged 2 thermal transfer pet film coating production lines, one set PET film rolls slitting and rewinding machine, 2 sets heat transfer film roll to sheets cutting machines, one set die-cutting machine, and one program-controlled cutting machine.

1PET Film Roll Slitter Machine2Heat Transfer Film Roll Slitting Rewinding Machine
PET Film Roll Slitter MachineHeat Transfer Film Roll Slitting Rewinding Machine
3 Finished Slitting Rewinding PET Rolls4 Roll Slitter Rewinder Machine With Web Guider
Finished Slitting Rewinding PET RollsRoll Slitter Rewinder Machine With Web Guider

For their new workshop and production lines,the purchased heat transfer film roll slitter rewinder machine and vinyl roll to sheets cutting machine from Binbao machine,SLC-1300 model and SCN-1100 model.

5Web Edge Guider System Sensor6Friction Rewinding Shaft In Slitter Rewinder Machine
Web Edge Guider System SensorFriction Rewinding Shaft In Slitter Rewinder Machine
7 PET Film Roll To Sheet Cutting Machine8 Plastic Film Roll Sheeter Cutter Machine
PET Film Roll To Sheet Cutting MachinePlastic Film Roll Sheeter Cutter Machine
9 Finished Cutting Size Heat Transfer PET Film Sheets10 Transfer PET Film Roll Cutting Machine
Finished Cutting Size Heat Transfer PET Film SheetsTransfer PET Film Roll Cutting Machine

SLC roll to rolls slitting and rewinding machine stable running speed can reach 300 meters/min. SCN model can cut 150 sheets/min. The new equipment has greatly increased their production capacity.

The application of thermal pet film

Do you want to know how to manufacture heat transfer PET film rolls and sheets for fabric clothes design pattern printing? Do you want to know how to operate roll to rolls slitter rewinder machine and roll to sheets cutting machine? Follow our lens to find out.


Case Two-Flexible Packagin Film Manufacturer

Честитам. Позната компанија за производњу ролни фолије за флексибилно паковање купила је три комплета машина за премотавање ролни и уских ролни за њихово резање и премотавање завршних ролни. Прва машина је инсталирана и тестирана под нашим тимом инжењера који подржавају у њиховој фабрици.
Ова клијент компанија бави се производњом и продајом флексибилних кеса за паковање и фолија за снабдевање врстама хране, чајева, лекова, семена, пестицида. Имају 5 сетова производних линија за дување филма, производне линије за штампање у 8 боја, сложену машину и машину за премотавање ролни велике брзине.
Машина за премотавање ролни са куполом је Бинбао мацхиен водећи модел за сечење флексибилних ролни филма за паковање. Опремљен је са четири сета серво мотора за индивидуалну контролу затезања одмотавања, транспорта, премотавања. Две осовине за премотавање усвајају осовине диференцијалног трења. Пречник ролни за премотавање може бити 600 мм. Аутоматски потискивач за истовар може лако да истовари готове ролне са фрикционих осовина до постоља за ролне за паковање. Сиеменс ПЛЦ вам даје паметан оперативни и контролни систем.
СЛЦ модел је идеална опрема за индустрију флексибилне амбалаже. Ако сте заинтересовани, добродошли да нас контактирате да сазнате више детаља.

Аутоматски потискивач за истоварГотови ролни за сечење
Аутоматски потискивач за истоварГотови ролни за сечење
Машина за премотавање ролне фолије за паковање са одмотачем без осовинеПхотоцелл Веб Гуидер Сенсор
Машина за премотавање ролне фолије за паковање са одмотачем без осовинеПхотоцелл Веб Гуидер Сенсор

1.Колику ролну минималне ширине ваша машина може да исече и намота?
Одговор: Серијска машина може правити ролне ширине најмање 20 мм

2.Производимо линијски папир за самољепљиви папир и папир за уматање хране пресвучен силицијумом. Материјал је врло клизав и тешко га је премотати у ролне уске ширине. Како решавате проблем?
Одговор: Пружамо решења за многе сличне купце произвођача материјала. Разумна структура и систем контроле наше машине могу спречити клизање материјала.

3.Наше ролне папира штампа флексибилна машина за штампу. Може ли ваш веб водич за машину открити линију знака за штампу на ивици и обрезати ивицу?
Одговор: Да, можемо користити ЦЦД сензор типа који има камеру за откривање линије за штампу. Поред тога, наша машина може обрезати и отпухнути отпадну ивицу из машине.

4.Снабдевач сам штампарским и амбалажним материјалом и опремом у Европи. Да ли имате ЦЕ сертификат за модел машине.
Одговор: Сви наши модели машина за резање имају ЦЕ цертификат СГС.

5. Који фрикциони прстен користите у осовинама за премотавање?
Одговор: Усвојићемо фрикционе прстенове различитог типа за различите материјале. То зависи од ваших материјалних карактеристика.

6.Како машина истовари ове завршне ролне?
Одговор: Имамо два типа начина истовара. Један модел машине треба ручно да истовари ролне. Још један модел има систем аутоматског истовара, систем може потискивати завршне ваљке из осовина помоћу електричне покретне руке.

7.Имам неке захтеве за прилагођавање за обраду наших производа? Да ли ми можеш помоћи?
Одговор: Имамо професионални тим дизајнера који нуди решења за прилагођавање захтева. Добродошли у контакт са нама и разговарали о вашим новим идејама.

Kontaktirajte nas

Вруће категорије