Све категорије

Е-маил:[емаил заштићен]

EN

Ти си овде : Почетна>Proizvodi>Машина за резање папира

Kontaktirajte nas

Мобилни: 86 18858786298

Е-маил: [емаил заштићен]

ВхатсАпп:86 18858786298

Додајте: Парк индустрије машина Ванкуан Б17-8, град Ванкуан, округ Пингианг, град Вензхоу, провинција Зхејианг

Машина за намотавање папира СЛР серије за јумбо ролне

Машина СЛР серије је машина за намотавање папира за индустрију претварања папира. Користи се за резање јумбо ролне папира велике ширине у ролне уске ширине. Фабрикама папира и компанијама за конвертовање ролни папира потребна је машина за претварање јумбо ролне у ролне папира различитих величина за продају и лаку испоруку купцима. У индустрији производа за паковање папира, такође се широко користи за резање ролни папира у ролне мале ширине које могу убацити у машину за формирање производа за папирну амбалажу.

  • Opis
  • Параметар
  • Применљиво
  • Обилазак фабрике купаца
  • ФАК

funkcija:
1. Тело машине усваја висококвалитетну челичну плочу дебљине 40 дебљина. То осигурава да машина избегава тресење приликом рада великом брзином, чиме се побољшава тачност резања ролни папира.
2.Машина има два серво мотора, који се користе за пренос материјала и осовину за премотавање.
3.СИЕМЕНС ПЛЦ, има интелигентан оперативни програмски систем са многим функцијама, аутоматски мерач бројања, аутоматско заустављање као подешавање мерача намотаја, заустављање појаве и тако даље.
4.Аутоматска контрола напетости. Машина може аутоматски измерити пречник матичног ваљка и аутоматски прилагодити излазну напетост.
5.Хидраулична структура за одмотавање подизача олакшава утовар јумбо ваљака и штеди радну снагу.
6. Готови ваљци аутоматски ће се истоварити на земљу.
7. Систем веб водича аутоматски открива руб и подешава положај, што може побољшати тачност.
8. Урезивање ножа за резање на задњој страни машине, дизајн олакшава подешавање ножа.

Детаљи:
ножеви за резање:За израду ножева за резање машина треба усвојити материјал од челика велике брзине. Оштар је и издржљив. Инсталирани су на задњој страни машине. Оператери могу лако да подесе ножеве за резање како би добили готове ролне различите ширине.
Екран осетљив на додир:Машина усваја немачку ПЦЛ контролу. Интелигентни оперативни систем може побољшати вашу ефикасност у раду. Можете лако да подесите параметре и проверите радне датуме машине на екрану осетљивом на додир.
Табела за спајање:Када ставите нову јумбо ролну папира у постоље за одмотавање, сто за спајање вам даје платформу за лако повезивање нове папирне мреже са старом ролном папира.
Сталак за одмотавање:Сталак за одмотавање је опремљен са две јаке руке које су контролисане хидрауличним цилиндром. Може покупити јумбо ролну пречника 1600 мм. Основа постоља за одмотавање је веома јака. Више од 3000 кг папира јумбо ролне може се стабилно убацити у постоље за одмотавање.
Банана Роллер:Ваљак за банане има површину за увијање. Може да шири папирну мрежу и уклања наборе на папиру. Када претварате танке и лагане ролне папира, то је неизоставан део.
Ролне за лако истовар: Модел машина за премотавање сечења може добити ролне пречника 1500 мм. Тешко је ручно истоварити тако велике ролне. Имамо аутоматски систем истовара. Вратило за премотавање може се контролисати помоћу цилиндра и померати све готове ролне по земљи.

Банана РоллерРолне за лако истовар
Банана Роллер
Ролне за лако истовар
Готови ролни за намотавањеСлиттинг Книвес
Готови ролни за намотавањеСлиттинг Книвес
Табела за спајањеЕкран осетљив на додир
Табела за спајање
Екран осетљив на додир
Сталци за одмотавање
Сталци за одмотавање

Зашто одабрати машину за намотавање папира Бинбао Мацхине за јумбо ролне?


Бинбао машине су професионални произвођач машина за премотавање папира за резање папира, машина за сечење ролне папира на листове. Фокусирамо се само на производњу ове две машине са различитим функцијама за конверзију различитих материјала. Имамо богатије искуство у претварању различитих материјала и пружамо најбоље решење за вас. Сви инжењери продаје и технике у Бинбао машини су дипломирали на познатом универзитету у Кини. Професионално техничко знање и комуникацијска вештина енглеског језика осигуравају да можемо да пружимо најбоље консултантске и постпродајне услуге. Ако вам је потребна специјална функција обраде у машини за сечење, наши инжењерски тимови могу да пруже подршку како би машину прилагодили вама у складу са вашим стварним захтевима производње.

 Бинбао СЛА-1600 Модел машина у Чилеу


Шта је машина за премотавање папира? Какву корист можете добити од машине?


Машина за намотавање серије СЛР је опрема за припрему и пост-штампу која сече велику ролну папира, филма, нетканог материјала, алуминијумске фолије, траке лискуна и других танких материјала у 3-5 ролни различите ширине. Често се користи у фабрикама папира и услужним фабрикама за прераду папира. За компаније за прераду и конвертовање ролни папира, наша брза и вишефункционална машина за намотавање папира може им помоћи да драматично повећају производни капацитет и ефикасност. Модел машина за намотавање папира може да ради за ролне папира од 20-500гсм, специјално за обраду премазаног папира мале тежине. За произвођача производа за паковање папира, машина вам може помоћи да претворите велике ролне папира у уске ролне различите ширине у складу са вашим захтевима за производњу. Не само да вам помаже да уштедите трошкове конверзије, већ можете и флексибилније да прилагодите своје ролне папира у свом складишту. У некој радионици за премазивање и штампарској радионици, не можете добити добре затегнуте готове ролне у машини за премазивање и флексибилној машини за штампање (веома лабаве готове ролне), машина може да одмотава ролне и премотава ролне да би добила добру напетост чврстих готових ролни (такође може да се обрезује ивица при премотавању).

插图 1-ФЈ Сериес Папер Слиттинг Виндинг Мацхине
插图2-Финисхед Виндинг Роллс


Какву врсту папира ова машина може да конвертује?


СЛР-серија може савршено претворити папир и картон од 15 до 500 грама. Обрада папира ниске гсм (мале тежине папира) је предност СЛР-серије машине за намотавање, као што су мг папир за печење, папир за печење, једнострани и двострани силиконски премазани папир, воштани папир и тако даље специјални папир за умотавање производа, хране.


Коју структуру усваја машина за намотавање ролни папира СЛР?


Машина Бинбао СЛР серије укључује два дела, постоље за одмотавање и главну машину (за резање и намотавање). Постоље за одмотавање је одвојено са јединицом за намотавање. Ножеви за резање су уграђени на полеђини машине, што је погодно за подешавање ножева за резање. Има једно вратило за премотавање које је контролисано независним мотором. Други мотор је коришћен за транспорт папирне мреже.

插图3 Лаиоут Дравинг


Које врсте ножева за резање СЛР серије усваја машина за премотавање?


Постоје два уобичајена типа ножева за резање на тржишту машина за премотавање, нож за бријање и нож са кружним (округлим) ножем. Класификовани по структури, ножеви са кружним сечивом се обично користе за сечење папирног материјала, сечиво за филмски материјал. Наша машина из серије СЛР усваја механички нож са округлим сечивом и нож са пнеуматском структуром. Његово сечиво је направљено од висококвалитетног увозног легираног челика велике брзине. Овај тип држача ножа се лако мења и подешава у осовини како би се добила различита ширина сечења.

插图5 Слиттинг Книвес бладе
插图6 Слиттинг Книвес

Да ли можемо да исечемо јумбо ролну папира на више од 5 ролни у машини за намотавање серије СЛР?


Не, не можеш. Зато што серијска машина има само једну осовину за премотавање. Максимална количина готових ролни је 5 ролни. Машина серије СЛР углавном ради за папир мале тежине, ако премотате превише ролни у једној осовини, они ће вребати једни друге током премотавања.


Како истоварити тако велике готове ролне папира?


Наша машина СЛР серије може да направи велике ролне папира пречника 1500 мм у осовини за премотавање. Наша осовина за премотавање се контролише помоћу цилиндра. Готове ролне се могу поставити на земљу.

插图7 готових ролни
插图8 Готова ролна


Како машина серије СЛР транспортује папирну мрежу?


Машина има два мотора, један за контролу вратила за премотавање, други за покретање упорних ваљака. Ваљци се покрећу мотором и транспортују папирну мрежу у машину.

Слика 9 Нип Роллер
插图10 Папер Унвиндинг


Које су предности сталка за одмотавање машина СЛР модела?


Сталак за одмотавање машине за сечење и премотавање има интегрисани челични оквир, а основна тежина прелази 1500 кг. Као што сви знамо, што је тежа база чини да се јумбо ролна одмотава стабилнијим и мање флуктуација. Што је одмотавање стабилније, површина за резање готових ролни је равнија и висока прецизност. Поред тога, постоље за одмотавање има две јаке руке које контролише уљни хидраулични цилиндар. Руке могу лако да подигну тежину од максимално 1600 кг и максимално 1500 мм пречника јумбо ролне. Две јаке руке су фиксиране на линеарној водилици, тако да јумбо ролна папира може да се помера горе, доле, лево и десно тачно. Стезне главе за папир су опционе, механичког типа и типа које се шири ваздухом.

信 图片 _КСНУМКС

插图 -7
插图 -8


Како се производи наша машина за резање и премотавање?


Након добијања поруџбине купца, наш одељење за дизајн ће прегледати потребе купца и нацртати цртеже. Делове механичке структуре на машини производимо сами. Да бисмо обезбедили тачност обраде делова, набавили смо три ЦНЦ обрадна центра увезена из Немачке. Електрични и пнеуматски прибор производе познате компаније. Током производног процеса, наши КА и КЦ одељења стриктно контролишу тачност и квалитет прибора у складу са стандардима компаније. Монтажу машине раде наши искусни виши машински инжењери.

插图 -13
插图 -14
插图 -15
插图 -16


Која је разлика између наше постпродајне услуге и других?


Као међународни произвођач машина за резање, нудимо пуне комплете упутства за машину на енглеском језику, дијаграм струјног кола, дијаграм механичке структуре. Наши инжењери за постпродајне услуге такође могу да говоре енглески и лако комуницирају са оператерима купаца. Снимили смо велики број видео записа о раду машине. Оне су једноставне и лако разумљиве и могу помоћи оператерима машина купаца да се брзо упознају са машином и почну са радом. Све машине које производимо могу бити повезане на Интернет, а наш технички тим може даљински да проверава кварове система, поставља параметре и остале услуге за купце

Име модела

ФЈ-сериес

Ширина матичне ролне (макс.)

КСНУМКС-КСНУМКСмм

Пречник матичне роле (макс.)

1400 мм (1600 мм опционо)

Капацитет тежине матичне роле

1400 кг (2000 кг опционо)

Пречник премотавања ролни (макс.)

1400 мм (1600 мм опционо)

Ширина премотавања ролни (мин)

КСНУМКСмм

Величина језгра папира

3инцх (прилагодити доступно)

Опсег дебљине

КСНУМКС-КСНУМКСгсм

Прецизност сечења

± КСНУМКСмм

Убрзати

500м / минут

Случај-1: Производња папирних чаша и папирних здела и поклопца
Модел машина за премотавање реза за папир који се широко користе у фабрици произвођача контејнера за једнократну употребу. Машине за обликовање папирних чаша и чинија за папир захтевају доње колуте за довод да би направили ове производе. Машина може добро резати јумбо ролне папира у ролне уске ширине (максимални пречник може бити 1000 мм). За обраду поклопца папира такође је потребно додавање ваљка одређене ширине у машину за обликовање.

Случај-2: Производња папирних кеса
Папирне кесе обично користе крафт папир или обложени папир за заштиту од масноће. Наша машина за премотавање помоћу реза може да пресече ове врсте ролни папира у ролне папира по мери, које ће се улагати у машину за формирање папирних кеса. Али још увек постоји велики број произвођача папирних кеса који користе машину за обликовање папирних кеса за неке врсте папирних кеса. У овој фабрици произвођача машина за премотавање папира за премотавање користи за претварање након штампања ролни папира.

Случај 3: Папирна цев и папирна конзерва
Папирна цев је незаменљив алат у индустрији производа од папира. Машина која производи папирну цев такође треба да убаци мале ролне папира различитих ширина. Ове улазне ширине малих ролни папира зависе од тога колико папирне цеви пречника желите да направите. Због тога морамо папирни јумбо ролни исећи на мале ролне различитих ширина како бисмо задовољили захтеве производње папирне цеви. Израда папира у лименкама слична је производњи папирних цеви.

应用 1-1
应用 1-2

应用 1-3

应用 1-4
应用 1-5
应用 1-6
应用 2-1
应用 2-2
应用 2-3
应用 3-1
应用 3-2
应用 3-3

Потпуно нова машина за премотавање папира за резање папира Бинбао мацхиенри СЛР је инсталирана у Вијетнаму. Машина ће радити у новој производњи папирних кеса за хлеб.

Случај-1
Машина за премотавање папира за резање папира БИНБАО СЛА ради у нашој фабрици купца произвођача ролни амбалажног материјала.
Модел машине за премотавање папира за резање папира савршен је за резање и намотавање јумбо ролни за штампу и амбалажни материјал. Наш купац прави ролне амбалажног материјала за алкохолне марамице, шећер од кафе итд. Донели су четири сета машине за резање различитих модела за њихову обраду.案例 1-1
案例 1-2
案例 1-3
案例 1-4


Случај-2
Машина за премотавање папира за резање папира БИНБАО СЛА ради у нашој фабрици купца произвођача вентила за папирне кесе
Када смо поново посетили фабрику купаца, они су овај модел машине купили 4 године. Изгледа врло старо, али и даље може добро радити у њиховој производној линији. Они производе само папирне врећице типа вентила за паковање производа у праху, као што су шећер у праху, брашно, цемент и тако даље. Посетили смо их како бисмо разговарали о додатних 3 сета плана куповине машина за резање.案例 2-1
案例 2-2
案例 2-3
案例 2-4
案例 2-5
案例 2-6

Случај-3
Машина за премотавање папира за резање папира БИНБАО СЛА ради у нашој фабрици купаца произвођача авионских врећа за папир за смеће
Авиокомпаније имају веома високе захтеве за квалитет производа, а наши купци имају исте захтеве за наше машине. Поред тога, они такође цене нашу висококвалитетну услугу након продаје. Јер обезбеђивање стабилног рада њихових машина помаже им у повећању производних капацитета.案例 3-1
案例 3-2
案例 3-3
案例 3-4

Случај-4

Наш купац из Казахстана је са задовољством направио групну фотографију са машином за резање папира и машином за сечење папира у ролни које су инсталиране и отклоњене грешке.

илустрација

Као важна земља у централној Азији, Казахстан се брзо развио у лакој индустрији. Посебно је нагло порасла потражња за папирном амбалажом за једнократну употребу, као што су папирне чаше и папирне кесе. Наш купац из Казахстана је овог пута купио брзу машину за сечење папира, машину за сечење ролне на листове и потпуно аутоматску линију за производњу папирних кеса. Имају више од десет година искуства у индустрији амбалаже за папирне производе, а опрему су овог пута ажурирали јер једва чекају да повећају капацитет производње. Чак и ако не можемо да одемо на локацију да бисмо клијентима пружили услуге монтаже и пуштања у рад, купци и даље бирају да нам верују и наручују нам машину за резање папира и машину за сечење листова папира за три машине истовремено.

СЦЛ-1400 Модел Воркинг Видеос Ин Казахстан Цустомер Сите

Машина за премотавање модела СЛА-1600 у Казахстану

Након што је купац примио ове машине, обезбедили смо упутство за употребу, дијаграм распореда машине, шему кола и друге повезане документе машине за сечење и машину за сечење лимова. Наш тим за постпродајне услуге пружа услуге инсталације и пуштања у рад на мрежи, стрпљиво одговарајући на свако питање купаца. За само недељу дана машина је инсталирана и отклоњена грешка, а машина је тренутно у нормалној производњи.
Верујемо да ће наша машина за сечење ролне папира и машина за попречно сечење папира у великој мери побољшати ефикасност производње за купце. Могућности су увек остављене онима који су спремни да унапред купе опрему како би повећали производне капацитете и припремили се за велико избијање на тржишту након завршетка епидемије.


СЦЛ-1400 Модел Воркинг Видеос Ин Казахстан Цустомер Сите

1. Колико минималне гсм (граме по квадратном метру) папира у роли ваша машина може да исече?
Одговор: Заиста је тешко исећи и намотати танку ролу папира у машини за премотавање папира. Наша машинска структура савршена за рад у прерађивању танких папирних јумбо ролни (минимум 18гсм папира)
2.Производимо линијски папир за самољепљиви папир и папир за уматање хране пресвучен силицијумом. Материјал је врло клизав и тешко га је премотати у ролне уске ширине. Како решавате проблем?
Одговор: Пружамо решења за многе сличне купце произвођача материјала. Разумна структура и систем контроле наше машине могу спречити клизање материјала.
3. Наше ролне папира штампа флексибилна машина за штампу. Може ли ваш веб водич за машину да открије линију знака за штампу на ивици и обреже ивицу?
Одговор: Да, можемо користити ЦЦД сензор типа који има камеру за откривање линије за штампу. Поред тога, наша машина може обрезати и отпухнути отпадну ивицу из машине.
4. Добављач сам штампарског и амбалажног материјала и опреме у Европи. Да ли имате ЦЕ сертификат за модел машине?
Одговор: Сви наши модели машина за резање имају ЦЕ цертификат СГС.
5.Имам неке захтеве за прилагођавање за обраду наших производа? Да ли ми можеш помоћи?
Одговор: Имамо професионални тим дизајнера који нуди решења за прилагођавање захтева. Добродошли у контакт са нама и разговарали о вашим новим идејама.

Kontaktirajte nas