Све категорије

Е-маил:[емаил заштићен]

EN

Ти си овде : Почетна>Proizvodi>Машина за резање папира

Kontaktirajte nas

Мобилни: 86 18858786298

Е-маил: [емаил заштићен]

ВхатсАпп:86 18858786298

Додајте: Парк индустрије машина Ванкуан Б17-8, град Ванкуан, округ Пингианг, град Вензхоу, провинција Зхејианг

Машина за резање и премотавање папира за јумбо ролне типа оквира модела СЛД

СЛД серија модела машина за резање и премотавање је наш водећи модел Бинбао Мацхинери. То је најаутоматизованија, најбржа и најшире коришћена од свих наших машина за резање и премотавање. Опремљен је са 5 сетова Сиеменс мотора, немачким Е+Л системом за корекцију положаја ивица, Сиеменс ПЛЦ-ом и другим међународно познатим брендовима електричних система управљања. Стабилна брзина трчања достиже 500 метара у минути, што може савршено да исече и премота јумбо ролне од 15-500гсм у ролне уске ширине

  • Opis
  • Параметар
  • Применљиво
  • Обилазак фабрике купаца

Употреба:
СЛД модел је посебно погодан за обраду мрежа ширине преко 2000 мм. Због тога се користи у великом броју фабрика папира, фабрика за прераду папира и пружалаца услуга сечења ваљака. Поред тога, многи произвођачи производа од папира као што су папирне кесе, папирне чаше, папирне цеви итд. такође морају да користе СЛД тип премотача. Широко се користи у области штампе и паковања производа од папира.


Детаљи:

1 СЛД Машина за сечење папира за одмотавање

СЛД Машина за сечење папира за одмотавање

2 СЛД Стезна глава за одмотавање машине за резање папира3 Контрола напетости одмотавања машине за сечење помоћу мотора
 СЛД Стезна глава за одмотавање машине за резање папира
Контрола напетости одмотавања машине за сечење помоћу мотора

Сталак за одмотавање: Машина за премотавање папира серије СЛД усваја хидраулично контролно постоље за одмотавање, које лако може да покупи 2000 кг тежине и јумбо ролне пречника 1600 мм. Напетост одмотавања контролисала су два сета Сиеменс мотора заједнотхер.


6 Аутоматско истоварање готових ролни

Аутоматско истоварање готових ролни

4 Завршено премотавање ролни5 Завршена површина ролни за премотавање
 Завршено премотавање ролниЗавршена површина ролни за премотавање

Јединица за премотавањеОсовине за премотавање су осовине за надувавање ваздуха са листовима. Два сета мотора покрећу осовине за премотавање и производе разумну напетост да би се добили висококвалитетни готови ролни за премотавање. Површина за сечење је глатка и без бора. Готови ролни се могу аутоматски истоварити како би се уштедели радни труд.


9 горњих ножева за сечење осовине у СЛД модел машини

горња осовина ножева за сечење у машини модела СЛД

7 Округли ножеви за резање8 Ножеви за сечење су направљени од брзог легираног челика
Округли ножеви за резање Ножеви за сечење су направљени од брзог легираног челика

ножеви за резање: Пречник осовине ножева за резање је 100 мм. Довољно је јак да држи ножеве и избегне дрхтање током рада машине. Због тога је тачност сечења веома висока. Један крај осовине је фиксиран, а други крај је ротирајући. Овај дизајн олакшава замену ножева за резање. Нож за резање је направљен од брзог легираног челика. Има карактеристике високе прецизности и издржљивости.


10 Контролна табла ЕПЦ система11 ЕПЦ системски сензор
Контролна табла ЕПЦ системаЕПЦ системски сензор

ЕПЦ систем:  Систем је аутоматски систем за корекцију положаја ивице веба. Укључује сензор детектора ивица, контролну таблу и мотор покретача. Систем је направио познати добављач система за контролу ивица веба Ерхардт+Леимер компанија. Систем високе осетљивости увек брзо аутоматски подешава положај ивице мреже.


12 Додирни екранОперативни сто СЛД машине за сечење
 Екран осетљив на додирОперативни сто СЛД машине за сечење

Оперативни сто:Машина има независни операциони сто са великим оперативним екраном. Конзола интегрише различите контролне прекидаче машине.


14 систем константне напетости са цилиндром и амортизером у машини за сечење папира15 машина за резање папира систем контроле константне напетости
цилиндар система константног затезања и пригушивач у машини за сечење
систем контроле константне напетости машине за резање папира

Систем константне напетости:Систем се састоји од алуминијумских ваљака и два сета цилиндара. Један сет цилиндара је опремљен сензорима за пригушивање. Ваздушни цилиндар даје одговарајући ваздушни притисак према сигналу клапне, како би се подесио положај алуминијумског ваљка. Са таквим системом, напетост папира током транспорта може бити константна у сваком тренутку.


Зашто вам је потребна машина за премотавање великих ролни папира СЛД серије?

Одговор: Ако сте директор и власник предузећа за прераду папира, штампарије или фабрике за прераду ролни папира, морате желети да обрађујете јумбо ролне веће ширине. Машина за премотавање папира серије СЛД је идеална опрема за испуњавање захтева. Портална структура осигурава да машина може стабилно да реже и премотава више од 2000 мм ширине папирних јумбо рола. Максимална ширина машине је 3000 мм у серијској машини.

СЛД-穿料图Моје велике папирне ролне имају језгро различитог унутрашњег пречника. Да ли машина СЛД серије може да покупи велике ролне са језгром унутрашњег пречника?

Одговор: Да, постоље за одмотавање има више величина ваздушних стезаљки за постављање различитих језгара унутрашњег пречника, као што су 3 инча, 6 инча, 12 инча или друге прилагођене величине. Наше машинске стезне главе имају механичку структуру за фиксирање великих ролни папира током рада машине.

插图 -1插图 -2
Хидрауличне управљачке стезне главе
3 стезне главе у једномКоје су предности постоља за одмотавање у машини за премотавање папира серије СЛД?
Одговор: Сам штанд за одмотавање тежи више од 4 тоне. Када је напуњен великим ролнама папира и брзина достигне максимум, и даље може остати веома стабилан. Руке у постољу за одмотавање контролишу хидраулични цилиндри, који имају довољно снаге да покупе ролне папира тежине 3000 кг и ролне пречника 1600 мм.

插图 -3
插图 -4Да ли имате аутоматски систем за увлачење нити као опцију?
Одговор: Да, имамо аутоматски систем за лако увлачење папирне мреже у нашу машину. Молимо контактирајте нашу продају да бисте добили детаље.

Како машина контролише напетост одмотавања?
Одговор: Што се тиче контроле напетости одмотавања, имамо три опције, магнетну кочницу са прахом, пнеуматску кочницу и серво моторе. Систем контроле затезања мотора је најосетљивији и најстабилнији. Али постоје и предности контроле напетости помоћу кочнице. Ако желите да знате који је систем за контролу напетости бољи за ваш материјал, контактирајте наше продајне тимове.

插图 -5
мотор
插图 -6

插图 -7

магнетна кочница праха
пнеуматска кочницаДа ли модел машина има ваљак за банане?
Одговор: Ваљак за банане који се користи за ширење папирне мреже како би се уклониле боре на папиру. Обично ћемо инсталирати ваљке за купце који углавном претварају танке ролне папира. Веома је важно да кажете своје карактеристике материјала и детаље о захтевима нашој продаји.

Како подесити ножеве да бисте добили различиту ширину сечења?

Одговор: Јединица за сечење машине серије СЛД укључује горњи и доњи нож. Оба се слободно крећу у осовинама ножева. Нема потребе да вадите осовине ножева из машине, оператери могу лако да инсталирају и деинсталирају ножеве за резање у осовине. Зато што горња и доња осовина ножа могу отворити свој крај како би понудила размак за уградњу ножева.

插图 -8

Горња осовина ножа за резање се отвара и ротира да изађе из машине

Име модела

СЛД Сериес

Ширина матичне ролне (макс.)

КСНУМКС-КСНУМКСмм

Пречник матичне роле (макс.)

1600 мм (доступно прилагођавање)

Капацитет тежине матичне роле

КСНУМКСкг

Пречник премотавања ролни (макс.)

КСНУМКСмм

Ширина премотавања ролни (мин)

КСНУМКСмм

Величина језгра папира

3-6-12 инча (доступно прилагођавање)

Папир ролне ГСМ асортиман

КСНУМКС-КСНУМКСгсм

Прецизност сечења

± КСНУМКСмм

Убрзати

500м / минут

Укупна снага

Зависи од ширине машине

Случај-1: Производња папирних чаша и папирних здела и поклопца
Модел машина за премотавање реза за папир који се широко користе у фабрици произвођача контејнера за једнократну употребу. Машине за обликовање папирних чаша и чинија за папир захтевају доње колуте за довод да би направили ове производе. Машина може добро резати јумбо ролне папира у ролне уске ширине (максимални пречник може бити 1000 мм). За обраду поклопца папира такође је потребно додавање ваљка одређене ширине у машину за обликовање.

Случај-2: Производња папирних кеса
Папирне кесе обично користе крафт папир или обложени папир за заштиту од масноће. Наша машина за премотавање помоћу реза може да пресече ове врсте ролни папира у ролне папира по мери, које ће се улагати у машину за формирање папирних кеса. Али још увек постоји велики број произвођача папирних кеса који користе машину за обликовање папирних кеса за неке врсте папирних кеса. У овој фабрици произвођача машина за премотавање папира за премотавање користи за претварање након штампања ролни папира.

Случај 3: Папирна цев и папирна конзерва
Папирна цев је незаменљив алат у индустрији производа од папира. Машина која производи папирну цев такође треба да убаци мале ролне папира различитих ширина. Ове улазне ширине малих ролни папира зависе од тога колико папирне цеви пречника желите да направите. Због тога морамо папирни јумбо ролни исећи на мале ролне различитих ширина како бисмо задовољили захтеве производње папирне цеви. Израда папира у лименкама слична је производњи папирних цеви.

应用 1-1
应用 1-2
应用 1-3
应用 1-4
应用 1-5
应用 1-6
应用 2-1
应用 2-2
应用 2-3
应用 3-1
应用 3-2
应用 3-3

Државна фабрика папира у провинцији Шандонг, Кина, купила је два брза премотача СЛД-2000 од Бинбао Мацхинери. Имају низ линија за производњу папира и производних линија за премазивање, углавном за производњу јестивог крафт папира, који се користи за паковање хране кесе, кутије за паковање хране, папирне кутије за ручак за понети и други производи.

图-2 Машина за премотавање крафт папира Јумбо Ролл Слиттинг Мацхине图-4 Хидраулично вратило без одмотавања стоји за машину за сечење
Машина за премотавање крафт папира за јумбо ролнеХидраулично вратило без одмотавања стоји за машину за сечење
图-7 Завршено премотавање уских ролни图-10 кутија за прикупљање отпадних папира
Завршено премотавање уских ролниКутије за прикупљање ивица за отпадни папир


Машине за резање и премотавање папира серије СЛД компаније Бинбао Мацхинери извезене су у више од десет великих земаља за прераду производа од папира као што су Сједињене Државе, Малезија, Индонезија, Пакистан, Египат, Индија и Русија.

1 машина за премотавање великих ролни крафт папира2 ролне за резање крафт папира у осовини за премотавање
машина за премотавање крафт папира за јумбо ролне
ролне за резање крафт папира у осовини за премотавање
3 сталак за одмотавање машине за резање крафт папираМашина за премотавање 4 крафт папира са контролом серво мотора
сталак за одмотавање машине за резање крафт папира
Машина за премотавање крафт папира са контролом серво мотора
СЛД-2000 модел машине за резање папира у Америци (1)СЛД-2000 модел машине за резање папира у Америци (2)
СЛД-2000 модел машине за резање папира у Америци (1)
СЛД-2000 модел машине за резање папира у Америци (2)

2bb8d8fd632b4d2edc7bb75f5ef0f29

Машина за резање папира за премотавање уметничког папира

Kontaktirajte nas