Све категорије

Е-маил:[емаил заштићен]

EN

Ти си овде : Почетна>Proizvodi>Машина за резање папира

Kontaktirajte nas

Мобилни: 86 18858786298

Е-маил: [емаил заштићен]

ВхатсАпп:86 18858786298

Додајте: Парк индустрије машина Ванкуан Б17-8, град Ванкуан, округ Пингианг, град Вензхоу, провинција Зхејианг

Машина за резање папира картона високе прецизности машина за резање картона

ЦХМ-1400/1700/1900 Серво прецизна машина за сечење листова велике брзине са двоструком спиралом примењује напредну европску технологију, у комбинацији са богатим искуством и водећом производном технологијом наших старијих инжењера за изградњу и лансирање нове генерације опреме за сечење листова. Ова машина има дизајн двоструке спирале, ивица папира за сечење је глатка без грубог или праха. Уз особину високе прецизности сечења, уверите се да се папир након сечења може директно користити на машинама за штампање ...

  • Opis
  • Параметар
  • Применљиво
  • Обилазак фабрике купаца
  • ФАК

ЦХМ-1400/1700/1900 Серво прецизна машина за сечење листова велике брзине са двоструком спиралом примењује напредну европску технологију, у комбинацији са богатим искуством и водећом производном технологијом наших старијих инжењера за изградњу и лансирање нове генерације опреме за сечење листова. Ова машина има дизајн двоструке спирале, ивица папира за сечење је глатка без грубог или праха. Са карактеристиком високе прецизности сечења уверите се да се папир након сечења може директно користити на машинама за штампање, што помаже да се смање трошкови производње и побољша ефикасност производње. То је тренутно најпопуларнија и идеална машина за сечење у индустрији производње папира и штампе. Усваја напредну британску технологију и покреће га АЦ серво мотори, висока брзина сечења достиже 300 резова / мин. И може истовремено да исече 8 ролни папира. Такође је опремљен аутоматским исправљањем и антистатичким уређајем. Јединице за унос и испоруку папира су аутоматске са хидрауличним системом. Систем интерфејса људи и машина могао би да учини рад много лакшим и практичнијим.

funkcija:
1. Велика брзина и прецизност, 300 метара / мин, 300 резова / мин, ± 0.5 мм.
2. ПЛЦ контролни систем, аутоматска контрола напетости, аутоматско бројање листова, слагање, уметање ознака.
3. Хидраулична јединица за одмотавање, лака за убацивање велике ролне папира у машину.
4. Јединица за сакупљање, готови листови папира за сечење ће бити сакупљени у палети.
5. Поседује јединицу за сечење која може да пресече папирну мрежу на два листа и истовремено обрезује ивицу отпада.
6.Машина може аутоматско бројање и уметање ознака у гомиле према броју вашег подешавања на екрану машине на додир.
7. Тело машине усваја челик дебљине 25 мм, веома је стабилно под великом брзином.


ЦХМ-1400-细节1ЦХМ-1400-细节2


ГВ-单刀-600-5ЦХМ-1400-细节4


ЦХМ-1400-细节5ЦХМ-1400-细节5-1


ЦХМ-1400-细节6ЦХМ-1400-细节7


Цонтрол Панел 副本Транспортни систем 副本
Контролни панелтранспортер система
Електрични контролни систем 副本Сталак за одмотавање без осовине 副本
Електрични управљачки системСталак за одмотавање без осовине
Слиттинг Книфе 副本Стацкинг Пиле 副本
Нож за резањеСтацкинг Пиле

модел

ЦХМ-1400/ЦХМ-1700

Врста резања

Горња оштрица ротирајућа, доња фиксирана

тежина папира

60-550ГСМ

Пречник колута

Макс. 1800 мм (71")

Ширина колута

Макс 1400 мм (55") / Макс 1700 мм (67")

Завршена ширина

Макс 1400 мм (55") / Макс 1700 мм (67")

Готов лист-Дужина

Мин.450-Мак.1650 мм

Нум. сечења ролни

2/4/6 ролни

Тачност сечења

±0.5 мм (Л<1000 мм) ±0.1% (Л≥1000 мм)

Макс. брзина резања

300 резова/мин

Макс. Брзина линије

300м/мин

Подизач ролни папира

Хидраулично вратило мање типа

1. Радионица за штампање. У компанијама за услуге штампања, обично користе машине за офсет штампање за штампање листова папира. Тако да им је потребна машина за сечење папирних листова да би секле јумбо ролне или сличан материјал на листове одређене дужине и ширине. Добијени листови папира ће се слагати у палету. Након обрезивања ивица помоћу машине за сечење папира, они ће се убацити у офсетну машину за штампање или другу машину за производњу листова.

2. Папер Милл. Папирнице не продају само велике ролне папира, већ се суочавају и са потражњом за листовима папира различитих величина. Наша машина за сечење папира велике брзине/машина за сечење листова може им помоћи да унакрсно секу и режу ролне папира у листове различитих величина. Они ће паковати различите количине листова као гомилу за продају на тржишту. Картон, премазани папир, крафт папир, културни папир, двоструки офсет папир, фото папир високог сјаја, златни и сребрни картон, папир од алуминијумске фолије, ласерски папир, папир за паковање дувана и алкохола и тако даље

3. Произвођач валовитих кутија. Тржишна потражња за валовитим кутијама је веома велика. Као што су кутија за пасту за зубе, кутија за вино, кутија за играчке, итд. У производњи картона, машина за штампање, машина за ламинирање, машина за сечење, лепила за кутије и друге пратеће опреме потребне су пресе за штампање и машине за сечење листова. структура храњења. Због тога им је потребно исећи материјал ролне у листове различитих величина за убацивање у другу производну машину, као што је машина за сечење и офсет преса.

ЦХМ-1400-客户现场1ЦХМ-1400-客户现场2


ЦХМ-1400-客户现场3ЦХМ-1400-客户现场4


ЦХМ-1400-客户现场5ЦХМ-1400-客户现场6


ЦХМ-1400-客户现场7ЦХМ-1400-客户现场8


ЦХМ-1400-客户现场9ЦХМ-1400-客户现场10


1. Који материјал користи нож машине за резање папира?
Одговор: Ми усвајамо Немачку која увози волфрамов челик као наш материјал за ножеве који се пресецају. Довољно је тврдо и оштро. Потребно је само једном годишње оштрити ако сечете материјал нормалне дебљине.

2.Може ли машина заиста добро да ради за лагане ролне папира?
Одговор: Наравно, наша машина савршено сече лагане ролне папира. Али предлажемо да можете да исечете две или четири ролне заједно у једној машини. Можемо направити машину за сечење листова са више ролни

3.Можете ли у машину додати јединицу за сечење ножева?
Одговор: Машина СЦТ модела погодна је за резање једног или два листа одједном. Јединица ножева за резање користиће се за резање два листа и обрезивање ивице папира. Ако желите да исечете више листова одједном, на располагању су нам други модели машина.

4.Мој папир има врло јаку статику. Како решавате проблем?
Одговор: Наша машина је инсталирала вишеструку опрему за уклањање статичког електрицитета према вашем статичком нивоу материјала.

5.Производим етикету у калупу. Имамо врло високе захтеве за прецизношћу сечења.Која је минимална грешка сечења ваше машине?
Одговор: Наш уобичајени стандардни модел машине може достићи ± 0.2 мм прецизности. Али такође можемо да направимо машину за сечење листова одштампаног пластичног филма са већом прецизношћу за налепнице у калупу и кутију за цигарете.

6.Имам неке захтеве за прилагођавање за обраду наших производа? Да ли ми можеш помоћи?
Одговор: Имамо професионални тим дизајнера који нуди решења за прилагођавање захтева. Добродошли у контакт са нама и разговарали о вашим новим идејама.

Kontaktirajte nas