Све категорије

Е-маил:[емаил заштићен]

EN

Ти си овде : Почетна>Proizvodi>Машина за резање папира

Kontaktirajte nas

Мобилни: 86 18858786298

Е-маил: [емаил заштићен]

ВхатсАпп:86 18858786298

Додајте: Парк индустрије машина Ванкуан Б17-8, град Ванкуан, округ Пингианг, град Вензхоу, провинција Зхејианг

Аутоматска машина за сечење папира од ролне до листова са ротационим постољима за одмотавање

Машина серије СЦЛ-800/1100/1400 је машина за сечење листова прилагођене величине. Такође се назива машина за сечење ролне на листове, машина за обраду папира, машина за сечење за сечење листова различитих дужина и ширина за производњу производа у индустрији штампања и амбалаже.

  • Opis
  • Параметар
  • Применљиво
  • Обилазак фабрике купаца
  • ФАК

Rotary unwinding stands is our new designed structure for unloading paper jumbo rolls. It is a good choice for these customers who have very limited workshop space to install equipment.The series model machines also have a conveyor belt table,which is better to cut thin,light and slip paper rolls,such as sandwich paper,hamburger wrapper paper,and so on.Besides,it also can cut general paper,cardboard paper,pe coated paper,pvc,pet,pp and so on plastic film material from jumbo roll to sheets form. We had export the model machine to Vietnam,Indonesia,Thailand,Malaysia,UAE,Egypt,Algeria,Tunisia,and so on country customers.They can use the Binbao company SCN series paper sheets cutting machine to cut food wrapping sheets for sandwich,hamburger,fruit,to make various type paper bags,to make book or files pvc covers,to make medical x-ray film,and cut paper cups fan sheets or in mould label sheets for packaging material

funkcija:
1.Мацхине Рацк: Сталак за машине усваја компанију Схангхаи БаоСтеел као челичну сировину. Зид кућишта машине дебљине 16 мм чини машину јачом и устајалом.
2.Алуминијумски ваљци: Сви алуминијумски ваљци уграђени у машину, који се тестирају динамичким балансом. Материјал се у тим ваљцима може глатко кретати без огреботина.
3.ПУ-ваљци: ПУ ваљци имају високу абразивну отпорност, што може осигурати прецизност храњења машине.
4. Подизање цилиндра: Материјал јумбо ваљака лако се подиже цилиндром са земље. Уштедите радну снагу и лако рукујете машином за сечење.
5.Motors: The machine adopt one set servo motor and two sets asynchronous motors to drive.It make the machine working with a high level cutting precision(0.2mm )
6.Контролни систем: Машина за сечење папира серије СЦЛ прилагођава интелигентни и лаки оперативни систем контроле са јапанским брендом ПЛЦ. Има аутоматско бројање листова, аутоматску машину за заустављање након сечења по серији, аутоматско откривање пречника матичних ролни, аутоматску контролу напетости и тако даље. На екрану осетљивом на додир такође можете проверити параметре радног стања машине.
7.Елиминација статичког електрицитета: Машина има статичку траку да елиминише утицај статике.
8.Аутоматско бројање: Машина ће аутоматски пребројати количину листова за сечење и зауставити се када достигне жељену поставку количине листова у ПЛЦ-у.
9. Без заустављања: Када оператер прикупи готове листове за сечење, машина се не зауставља и наставља да сече листове папира.
10.The rotary structure unwinding stand can save much space for installing multi-rolls paper roll to sheet cutting machine.

细节 1 Cross Cutting Knife细节 Electric Control Cabinet
Нож за попречно сечењеЕлектрични управљачки ормар
细节 Finish Cutting Paper Sheets细节 Hydraulic Control Station
Finish Cutting Paper SheetsHydraulic Control Station
细节 Slitting Knife Unit细节 Uninwer Control Pannel
Јединица за резање ножеваUninwer Control Pannel


Зашто одабрати машину за сечење папира у ролни Бинбао Мацхинери?


Тим Бинбао машина је радио у машини за сечење ролне папира (машина за обраду папира) више од 10 година. Наша машина за сечење листова папира са гиљотинским ножем испунила је захтеве за сечење листова папира високог нивоа у индустрији штампарских и амбалажних производа. Фокусирамо се на истраживање и развој и производњу за сечење танких ролни папира на листове (густина папира мања од 50 г/мXNUMX), као што је мг папир за умотавање производи за једнократну употребу, папир за омотање хране и листови папира обложени силиконом. Сви инжењери продаје и технике у Бинбао машини су дипломирали на познатом универзитету у Кини. Професионално техничко знање и комуникацијска вештина енглеског језика осигуравају да можемо да пружимо најбоље консултантске и постпродајне услуге. Ако вам је потребна специјална функција обраде у машини за ролне до листова, наши инжењерски тимови могу пружити подршку како би прилагодили машину према вашој стварној захтевној производњи.


插图 -2

2 сета машина за обраду листова у једној фабрици купаца

插图 -1
插图 -3


Која је разлика између наше постпродајне услуге и других?


Као међународни произвођач машина за резање, нудимо пуне комплете упутства за машину на енглеском језику, дијаграм струјног кола, дијаграм механичке структуре. Наши инжењери за постпродајне услуге такође могу да говоре енглески и лако комуницирају са оператерима купаца. Снимили смо велики број видео записа о раду машине. Оне су једноставне и лако разумљиве и могу помоћи оператерима машина купаца да се брзо упознају са машином и почну са радом. Све машине које производимо могу бити повезане на Интернет, а наш технички тим може даљински да проверава кварове система, поставља параметре и остале услуге за купце.


团队-1团队-2
продајни тимовидизајнер машина
团队-3插图 -17
контрола квалитета
машинске приручне књиге


Који материјал у ролни може сећи на листове у моделној машини?


Наша машина за сечење ролне на листове углавном се користи за резање разних ролни папира на листове, али такође може да обрађује и други материјал у ролни како би прилагодио величину листова, као што су листови од медицинске неткане тканине за хируршки кревет, листови омотача медицинске опреме за стерилизатор, пластични филм за кућне љубимце листови за корице књига, рендген фолије за кућне љубимце за медицинске, друге пластичне фолије за декорацију. Ако немате идеју о свом материјалу, контактирајте наш тим за претпродају да бисте добили консултанта. Ми ћемо вам пружити решење.


插图 -4插图 -5
папир за завијање хранеМГ папирни листови
插图 -6插图 -7
корице књигалистови папира за уметничко цртање
插图 -8插图 -9
рендгенски филмови за кућне љубимцелистови креп папира / листови од нетканог материјала


Како да примите листове папира у своју ролну папира на машину за сечење листова?


Након процеса сечења, потребно је да извадимо ове папирне листове из машине и спакујемо их у кутије или гомиле. Наша машина има три врсте структуре за примање листова папира, нормални сто, сто за транспортне траке и платформу за аутоматско слагање. Листове папира треба извадити ручно када се машина заустави у нормалној стоној машини. Али машина за сечење листова папира са покретном траком без престанка преноси листове папира напред. Руковаоци стоје испред машине и ваде листове папира без заустављања машине. То је ефикасније и сигурније. Ако исечете велике листове папира, тешко их је извадити ручно. Тако је наш инжењер дизајнирао машину са платформом за аутоматско слагање. Ови након сечења листова папира могу се слагати на платформи, а максимална висина слагања може бити 1000 мм. Лако се испушта виљушкаром.


СЛЦ-4-1600-占地面积图

СЦТ-1400-无轴
СЦН-占地面积图

Која је тачност сечења машине за ролну папира на листове?


Наша машина за обраду папира може да достигне тачност сечења од ±0.2 мм. Листови папира било које величине могу се директно убацити у офсетну машину за штампање и званичну машину за штампање. Висок ниво прецизности сечења обезбеђује квалитет ваших производа након обраде.


插图-横切刀

插图-分切刀
插图-色标跟踪


Које су предности сталка за одмотавање машина СЦЛ модела?


Сталак за одмотавање машине за сечење и премотавање има интегрисани челични оквир, а основна тежина прелази 1500 кг. Као што сви знамо, што је тежа база чини да се јумбо ролна одмотава стабилнијим и мање флуктуација. Што је одмотавање стабилније, површина за резање готових ролни је равнија и висока прецизност. Поред тога, постоље за одмотавање има две јаке руке које контролише уљни хидраулични цилиндар. Руке могу лако да подигну тежину од максимално 1600 кг и максимално 1500 мм пречника јумбо ролне. Две јаке руке су фиксиране на линеарној водилици, тако да јумбо ролна папира може да се помера горе, доле, лево и десно тачно. Стезне главе за папир су опционе, механичког типа и типа које се шири ваздухом.


Колико листова папира може да се сложи на столу транспортне траке по серији?


Бинбао машине које су произвеле све моделе машина за сечење ролне папира на листове имају функцију аутоматског бројања. Сто за транспортну траку се може аутоматски спустити према висини слагања листова папира (максимална висина слагања 150 мм). На пример, може се лако сложити 1000 листова 70гсм А4 папира у сто.

插图 -12


Да ли постоји уређај за елиминацију статичког електрицитета у овом моделу машине за обраду папира?


Да, обично инсталирамо један сет или два сета статички елиминатор у нашу машину за папир. Током увлачења папирне мреже у машину, шипка непрекидно ради на уклањању статичког електрицитета у папирној мрежи. Танак папир врло лако ствара статички електрицитет, ако га не елиминишемо, папир се лако савија и блокира у устима ножа за попречно сечење. Поред тога, на квалитет слагања листова папира утиче и статички електрицитет.

Да ли у овом моделу машине за пресвлачење папира постоји уређај против увијања?


Предуго складиштење папирних ролни у складишту, папирна мрежа се веома лако увија да утиче на квалитет сечења и слагања. Да бисмо решили проблем, можемо инсталирати уређај против увијања између јединице за сечење и јединице за одмотавање. Наш продајни тим ће вам представити овај уређај у складу са вашим материјалним карактеристикама.


插图 -11


Шта је машина за сечење ролне папира?


У ствари, назив машине јасно показује њене функције. Користи се за сечење ролне папира на листове папира различитих величина за производњу индустријских производа. Машина за сечење ролне папира на листове се такође назива машина за обраду папира, машина за папир и тако даље. У различитим регионима, људи имају различита имена за ову машину.


插图 -13
插图 -14


Зашто нам је потребна машина за сечење ролне папира/машина за пресвлачење папира?


То је врло уобичајена машина за претварање папира у преради и штампању папира, индустрији производње амбалажних производа. У фабрици папира, папир се производи у облику ролне на машини за израду папира. Али у нашем животу углавном користимо листове од папирних производа, као што су А4/А3 папир за копирање, уметнички папир, књиге, часописи, свеске за вежбање, постер, календар и тако даље. Поред тога, морамо да претворимо ролну папира у листове пре него што направимо неке папирне производе, као што су папирне кутије за паковање козметичких производа и драгуље, папирне кесе за храну за понети. А машина за штампање листова има већи тржишни удео. Лакше је пронаћи машину за штампање листова на локалном тржишту. Дакле, такође морамо да исечемо ролну папира на листове за убацивање у машину за штампање.

Које врсте машина за сечење папира и листова постоје и које су њихове разлике?


Према различитим врстама ножа за хоризонтално сечење, машина за сечење ролне папира на листове је подељена у три типа. На слици-1, машина користи хоризонтални нож типа гиљотине за резање папира, који има горњу оштрицу ножа и доњу оштрицу ножа. Доња оштрица ножа је фиксирана у машини. Горње сечиво ножа се помера горе-доле у ​​правој линеарној водилици.
Машина за сечење папира другог типа/машина за сечење ролне папира на листове усваја сечиво ротационог ножа за резање листова папира. Али ова врста машине такође има две врсте хоризонталног ножа за сечење, само горње сечиво ножа се окреће и обе сечива се окрећу заједно.


Како одабрати машину за сечење ролне папира за своје производе?


Пре него што изаберете машину за сечење ролне папира на листове, требало би да знате три питања, колико тона ролне папира треба да исечете дневно или месечно? Који је опсег папира гсм ваших ролни папира? Које величине папира треба да исечете у будућности? Ако је густина папира мања од 50 г/мXNUMX, боље је да изаберете гиљотинску ролну папира са ножем на машину за сечење листова. Неки специјални тип ролне папира такође не би требало да се сече у ролни папира са ротационим ножем на машину за сечење листова, као што је двострани силицијум премазана ролна папира која веома клизи и лоше је крута. Брзина машине за ножеве типа гиљотина је нижа од машине за ножеве са ротационим типом, али има већу прецизност сечења, ниску буку, резну ивицу без ивица и прашине. Ако су вам потребни дебели листови папира и потребан вам је веома висок производни капацитет, машина за сечење папира ротационог типа је ваш бољи избор.

Име

СЦЛ серија

Ширина матичне ролне (макс.)

КСНУМКС-КСНУМКСмм

Пречник матичне роле (макс.)

КСНУМКСмм

Капацитет тежине матичне роле

КСНУМКСкг

Величина језгра папира

3инцх (прилагодити доступно)

Дужина сечења

КСНУМКС-КСНУМКСмм

Опсег дебљине

18-120гсм (зависи од материјала)

Прецизност сечења

± КСНУМКСмм

Брзина сечења

120-150 резова у минути

Случај један: Листови папира са налепницама
Наш купац из Вијетнама, који увози самолепљиви папир/папир за налепнице из Кине. Имају много различитих ролни ширине од 300 мм до 700 мм. Морају да исеку ролну да би прилагодили дужину листова према захтевима својих купаца. Дакле, наш модел СЦЛ-800 машина је њихов најбољи избор.

Случај два: Папирне кесе за куповину
Машина за производњу папирних кеса за ролну постаје све популарнија, али још увек постоји много произвођача папирних кеса који користе машину за израду папирних кеса са јединицом за убацивање листова. Требају им исечени листови папира након штампања ролни папира. Машина модела СЦЛ може да дода сензор за праћење боја да детектује печат на папиру како би се побољшала прецизност сечења. Широко се користи у папирним кесама и слично након обраде штампања.

Случај трећи: Пластични филм
Машина серије СЦЛ не само да може да сече ролну папира на листове, већ и ради за сечење пластичне фолије, као што је пп, пвц, дебели пластични материјал у ролни. Користи се у производњи многих листова производа, као што је резани пп материјал у ролни на листове за корице датотека и омоте за свеске, прави рендгенски филм за медицинске, или прави листове за кућне љубимце за покривање лица, штитнике за екран осетљив на додир.

Случај четврти: Плави папир за цртање
Машина серије СЦЛ има јединицу ножева за резање. Машина може истовремено да избаци листове различите ширине подешавањем ширине ножева за резање. За дужину, можете подесити дужину сечења на екрану осетљивом на додир. Помоћу функције можете добити листове папира било које прилагођене величине према вашим поруџбинама. Имамо неке купце који га користе за сечење плавих листова папира за цртање, листова уметничког папира, пвц филма. филма за кућне љубимце и тако даље прилагођавање величине листова производа.


应用 1-1

应用 1-2

1
2
3
4
5
6
7
应用 4-1
应用 4-2
应用 4-3
应用 4-4

Случај један
БИНБАО СЦТ серија машине за ролну папира за сечење листова у нашој фабрици купаца
Фабрика купаца из Индонезије, која је један од највећих произвођача етикета за контејнере на свету. Од наше компаније су купили опрему за три сета, машину за резање налепница за налепнице, машину за сечење листова папира и машину за резање етикета.案例 1-1
案例 1-2
案例 1-3
案例 1-4


Случај два
БИНБАО СЦЛ серија машине за ролну папира за сечење листова у нашој фабрици купаца
Серијске машине имају савршене перформансе резања танког и клизног материјала у роли папира у величину по мери. Као велики произвођач амбалаже за храну и производа за једнократну употребу, купац истовремено купује два комплета овог модела машине. Углавном се резао одређени лист папира за умотавање хамбургера / сендвича. Стабилна брзина рада може достићи 120 резова у минути.案例 2-1
案例 2-2
案例 2-3
案例 2-4


Случај трећи
Машина серије БИНБАО СЦЛ користи се за резање лимова алуминијумске фолије у нашој фабрици купаца
Углавном се фокусирамо на машину за сечење материјала у ролни папира, али наша машина у неким специфичним случајевима такође може да реже неки материјал од пластике и фолије. У индустрији штампе и паковања, пластични листови имају велику потражњу на тржишту, попут употребе за израду корица књига, медицински филм, украсите производе и тако даље. Фолијом можете умотати храну која има високе захтеве за одржавањем свежине.案例 3-1
案例 3-2
案例 3-3
案例 3-4


Случај четврти
Машина серије БИНБАО СЦ-А4 дизајнирана за резање листова папира величине А4 за израду папирних копија у нашој фабрици купаца на Шри Ланки
Ова серијска машина може се повезати са аутоматском машином за завијање А4 намотаја како би била потпуно аутоматска производна линија за производњу гомила копирног папира. То је машина средњег нивоа капацитета која је најбољи избор за почетнике у пословима или мале произвођаче.案例 4-1
案例 4-2


案例 4-3
案例 4-4

Случај пети

Ова машина за сечење папира у ролни СЦЛ-1400 опслужује фабрику готових производа од папира за паковање у Мексику. На сликама и видео снимку испод, можемо видети како купац користи нашу машину за сечење папира за сечење папира за умотавање за хамбургере, пржену пилетину, сендвиче и још много тога. Исечени папир за умотавање хране се ручно пакује.
Поред сечења папира за паковање хране, машине за попречно сечење папира серије СЦЛ могу да секу и воштани папир, папир отпоран на масноћу, папир за копирање А4, самолепљиви папир за етикете, фолију за печење, папир за месар, листове папира за печење и друго производи.

插图 -1
插图 -2
插图 -3
插图 -4

插图 -5


Случај пети

Бинбао машине имају довољно искуства да произведу машину за сечење листова у ролни за произвођаче папира и фолија за самолепљиве налепнице. Наш СЦЛ модел машина за сечење ролне на листове је сервисирао више од 500 компанија за производњу и конвертовање папира за налепнице широм света, као што су Авери Деннисон, Фузхоу, Монди и Херма и тако даље познати и професионални добављачи производа за самолепљиве етикете. Наши купци производе различите врсте производа за самолепљиве етикете за хемијске, транспортне, медицинске, козметичке, напитке, дневне хемикалије.

客户案例-不干胶-6
客户案例-不干胶-7


客户案例-不干胶-5
客户案例-不干胶-1


客户案例-不干胶-3
客户案例-不干胶-4

1. Који материјал користи нож машине за резање папира?
Одговор: Ми усвајамо Немачку која увози волфрамов челик као наш материјал за ножеве који се пресецају. Довољно је тврдо и оштро. Потребно је само једном годишње оштрити ако сечете материјал нормалне дебљине.

2.Може ли машина заиста добро да ради за лагане ролне папира?
Одговор: Наравно, наша машина савршено реже лагане ролне папира.

3.Можете ли у машину додати јединицу за сечење ножева?
Одговор: Да, можемо имати јединицу за ножеве за резање за резање ролне папира на више листова одједном. На пример, можете истовремено одсећи папир ширине 1050 мм на 210 мм * 5 листова.

4.Мој папир има врло јаку статику. Како решавате проблем?
Одговор: Наша машина је инсталирала опрему за уклањање статичких елемената са више сетова у складу са статичким нивоом вашег материјала.

5.Производим етикету у калупу. Имамо врло високе захтеве за прецизношћу сечења. Која је минимална грешка сечења ваше машине?
Одговор: Наш уобичајени стандардни модел машине може достићи ± 0.2 мм прецизности. Али такође можемо да направимо машину за сечење листова одштампаног пластичног филма са већом прецизношћу за налепнице у калупу и кутију за цигарете.

6.Имам неке захтеве за прилагођавање за обраду наших производа? Да ли ми можеш помоћи?
Одговор: Имамо професионални тим дизајнера који нуди решења за прилагођавање захтева. Добродошли у контакт са нама и разговарали о вашим новим идејама.

Kontaktirajte nas

Вруће категорије