Све категорије

Е-маил:[емаил заштићен]

EN

kompanija Новости

Ти си овде : Почетна>Вести>kompanija Новости

Поновни преглед клијента произвођача траке за налепнице

Време: КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС Хитови : 65

Компанија Бинбао машина за послепродајне услуге ревидирала је клијента кинеског произвођача џиновских производа за етикете који је ове године купио две нове машине за премотавање ролни папира за самолепљиве етикете за своје две производне базе. Они су један од најпознатијих произвођача трака и листова за индустријске етикете. Постоји више од 8 комплета линија за премазивање лепка за топљење, линија за премазивање лепка на бази воде, производних линија за прераду кошуљице и тако даље.

Током овог периода обнављања услуге, наши инжењери су дубоко разговарали са менаџером производње и оператерима. Рекли су да их перформансе машине за сечење и премотавање заиста чине срећним. Због наше стабилне брзине рада до 400 метара у минути, капацитет њихове радионице за дораду и прераду ролни термичких етикета ће се повећати за 15%. Ови оператери су се насмешили и рекли да лако знају како да управљају машином након обуке од стране инжењера машина Бинбао.

Овог пута посетили смо и њихову потпуно нову линију за производњу премаза за термо папир у изградњи. Менаџер фабрике нам је рекао да планирају да купе нашу СЛД-про серију машина за премотавање резача за пречник више од 1200 мм јумбо ролне.

1 СЛЦ самолепљива Паепр машина за премотавање сечења2 СЛЦ самолепљива Паепр машина за премотавање сечења

СЛЦ самолепљива Паепр машина за премотавање сечења

СЛЦ самолепљива Паепр машина за премотавање сечења
3 СЛЦ самолепљива Паепр машина за премотавање сечења4 СЛЦ самолепљива Паепр машина за премотавање сечења
СЛЦ самолепљива Паепр машина за премотавање сечењаСЛЦ самолепљива Паепр машина за премотавање сечења
5 СЛЦ самолепљива Паепр машина за премотавање сечењаГотове ролне са етикетама
СЛЦ самолепљива Паепр машина за премотавање сечењаГотове ролне са етикетама