Све категорије

Е-маил:[емаил заштићен]

EN

kompanija Новости

Ти си овде : Почетна>Вести>kompanija Новости

Двострана машина за резање ролни папира са силиконским премазом у Индији

Време: КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС Хитови : 70

Заједно можемо. Овај слоган је узбудљив.
Ове слике су снимљене у фабрици наших индијских купаца. Они су познати произвођач двостраног папира за отпуштање. Овај материјал за производе од папира се широко користи у производима за паковање и штампање. Овај папир има малу густину, слабу крутост, двострано силиконско уље и врло је лако клизи. Због тога је тешкоћа сечења ове ролне папира веома велика.

配图-1

Крајем 2020. планирају набавку машина за нову производну линију. Бинбао Мацхинери је једини кинески добављач на њиховој листи циљних добављача. После више од месец дана комуникације, коначно смо утврдили све потребе наших купаца. Имамо 15 година искуства у производњи машина за резање ролни папира. Врло смо упознати са својствима разних папирних материјала.

Пре него што је машина испоручена, тестирали смо машину много пута са материјалима које је обезбедио купац. Наишли смо на више потешкоћа него што смо очекивали. Након много пута побољшања параметара машинског система и механичке структуре, наши инжењери су савршено исечили све спецификације ролне папира које су купцима потребне.

插图 -1

插图 -2


插图 -3
插图 -4

Због новог корона вируса Кина је затворила своје границе. Не можемо да шаљемо инжењере у Индију да пружају услуге на лицу места. Због тога морамо клијентима да обезбедимо онлајн инсталацију, обуку и друге услуге путем гласовног, видео, текстуалног ћаскања и других метода. Иако је потребно много времена, наши инжењери и даље стрпљиво објашњавају свако питање купцу. Инсталацију машине, отклањање грешака на машини и рад машине завршава купац под нашим вођством.
Стога је купац такође поставио слоган „Заједно можемо“ на машини како би изразио захвалност за нашу услугу.
Ово је савршена сарадња. Не само да је купац пронашао савршену машину, већ смо добили и технолошко побољшање у области машине за сечење папира са двостраним ослобађањем.