Све категорије

Е-маил:[емаил заштићен]

EN

O nama

Ти си овде : Почетна>O nama

ПРОФИЛ КОМПАНИЈЕ


Вензхоу Бинбао Мацхинери Цо.Лтд води у производњи машина за премотавање папирних и филмских јумбо ролни до уских ролни и машина за сечење ролни на листове, за индустрију производа за штампање и паковање. Развијамо и градимо машинерију и системе управљања који управљају машинама. Наша мисија је да понудимо машине високог квалитета за индустрију.
Историја и оснивач
Тројица оснивача компаније су сви страствени према машинама и раде у индустрији машина за паковање и штампање више од 10 година. Они уживају у сталном ажурирању и побољшању машинерије и из тога извлаче задовољство и испуњење. Због своје љубави увек су водили компанију да развија нове моделе и побољшава перформансе машина, што су једногласно одобрили корисници широм света. Након више од 10 година развоја, производни капацитет компаније достигао је 400 јединица годишње, са годишњом продајом од више од 10 милиона долара.

12344567
Машина за дискусију оснивачаМашина за тестирање једног од оснивача
信 图片 _КСНУМКС1016
Један од оснивача са инжењером агенатаЈедан од оснивача изложбе


Продаја и постпродајна услуга


   Наши менаџери продаје пружају бесплатне техничке консултације нашим клијентима. Разумећемо производне потребе наших купаца са професионалне тачке гледишта и пружити им поуздана решења. Производићемо машине које су потребне нашим купцима у складу са њиховим стварним потребама.
Пружамо доживотну услугу за наше клијенте. Имамо тим за постпродајне услуге од више од десет људи, који пружају постпродајне услуге за купце широм света 7 * 24 сата, са брзим одговором и брзим решењем. Наши искусни инжењери након продаје са јаким језичким комуникацијским вештинама су у могућности да пруже услуге инсталације, отклањања грешака и обуке у иностранству на лицу места.

224221
Обука корисничких инжењераСуоснивач у канцеларији за кориснике
信 图片 _КСНУМКС信 图片 _КСНУМКС
Инжењер пружа услугу на локацији корисника
Посета корисничкој канцеларији


Квалитет и сертификација


Увек верујемо да је квалитет наших производа живот компаније. Тим професионалних дизајнера стално оптимизује механичку структуру. Да бисмо осигурали квалитет наших машина, наша компанија усваја напредне методе управљања производњом и опрему за механичку обраду. Имамо 4 високо прецизна обрадна центра и неколико инструмената за контролу квалитета. Ова опрема нам помаже да значајно побољшамо прецизност и издржљивост наших механичких делова. Као резултат тога, наше машине високог квалитета су сертификоване од стране СГС-а са ЦЕ сертификатом.

2230229
Машински центри
Машински центри
信 图片 _КСНУМКС信 图片 _КСНУМКС


335331
ЦЕ сертификатЦЕ машина

Бинбао Мацхинери ће користити своје богато искуство за континуирано побољшање перформанси машина за сечење и машина за сечење лимова, пружање висококвалитетних машина и постпродајних услуга крајњим корисницима широм света.

контактирајте нас